PIZZERIA PASTERIA MONTAGNE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pasteria Montagne. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:28 Prima eten en goede service
26 nov 2022 om 20:03 Heerlijke pizza en perfecte bezorging
25 nov 2022 om 20:18 Eten besteld en 2.5 uur moeten wachten! Pizza lauw maar prima. Pasta goed. Update dat de bestelling bijna kwam..kwam al een uur voordat de bestelling echt kwam. Geen extraatje geen excuses niks. Toch jammer maar voor mij nooit meer.
21 nov 2022 om 20:23 De bezorging was uiteindelijk prima op tijd (15 minuten na mijn voorkeur) en het eten was warm en smaakte goed. Ik ben wel blij dat ik ook een voorgerecht heb genomen (geen straf, was ook lekker) want de porties zijn niet heel erg groot.
21 nov 2022 om 20:17 De bezorging op zich was prima, alleen jammer dat het een uur later was dan de aangevraagde tijd
21 nov 2022 om 19:45 Pizza was lovely
20 nov 2022 om 19:47 Was goed
20 nov 2022 om 19:18 Wij hebben heerlijk gegeten
19 nov 2022 om 20:27 Top hoor, heerlijk gegeten !
14 nov 2022 om 11:32 Ik snap dat het op zondag druk is maar ruim 2 uur wachten op je eten is gewoon belachelijk. Waarvan volgens thuisbezorgapp aangeef dat je eten al 45 minuten onderweg is
7 nov 2022 om 21:46 Ik vind het top! Eten was lekker, zelfs nog een collega mogen verblijden met een lekker hapje pasta en die was ook fan. Super aardig personeel (zowel aan de telefoon en de bezorging) Zal hier zeker vaker bestellen.